SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Mérés, tervezés, kivitelezés, mérés, üzemeltetés, majd ismét mérés

Energetikai költségcsökkentés, mérnöki pontossággal

A CYEB által készített havi jelentések minden olyan információt tartalmaznak, amik a felelős döntés meghozatalához vagy az aktuális energetikai megoldások átalakításához szükségesek. Szakembereik figyelik az energiatőzsde alakulását, az árfolyamváltozásokat, az ügyfeleiknél esetlegesen fellépő meddő teljesítményt, illetve energiafogyasztásuk alakulását. 

Cégünk más hasonló profilú vállalatokkal leginkább csak a szolgáltatásaink részterületein találkozik. Úgy gondolom, ma, Magyarországon a CYEB az egyetlen olyan, biztos háttérrel rendelkező, stabilan növekvő regionális vállalat, mely megoldásorientált mérnöki szemlélettel nyújt komplex energetikai megoldásokat a cégek energiaköltségei– nek csökkentése érdekében. Így azt is mondhatnám, hogy az igazi „versenytársaink” nem a más piaci szereplők, hanem az ügyfeleink új iránti nyitottságának hiánya.

A CYEB innovatív, de nem feltétlenül úttörő megoldásokat javasol. Kísérletezés helyett bizonyítottan működő technológiák újszerű felhasználásával érünk el jelentős költségcsökkentést az ügyfeleinknél, ugyanakkor folyamatosan keressük a legújabb, igazoltan megbízható technológiákat.

Meg tudná röviden fogalmazni, hogy mit jelent az önök vállalatánál a kihívások komplex kezelése?

Természetesen. A CYEB célja, hogy ügyfelei energiaszámláját komplex megoldásokkal csökkentse: kedvező energiaértékesítéssel, energiahordozók kiváltásával, energiatárolási megoldásokkal, folyamatos, költségcsökkentést célzó szolgáltatással. Nem részmeg– oldásokat kínálunk, nem részfeladatokat látunk el, és nem a részeredmények elérésében vagyunk érdekeltek, hanem az energetikai feladatokat egy egészként kezeljük, mérnöki pontossággal. Mérés, tervezés, kivitelezés, mérés és üzemeltetés, majd ismét mérés: ez a munkamódszerünk, amely átlátható, követhető és ügyfélorientált.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy partnereink tökéletesen tisztában legyenek cégük aktuális helyzetével, ezért az általunk készített havi jelentések minden információt tartalmaznak, ami a felelős döntés meghozatalához vagy az aktuális energetikai megoldások átalakításához szükségesek. Szakembereink figyelik az energiatőzsde alakulását, az árfolyamváltozásokat és természetesen az ügyfeleinknél esetlegesen fellépő meddő teljesítményt, illetve energiafogyasztásuk ala– kulását az energialekötésük tükrében, így mindig naprakész, pontos és megbízható adatokkal tudjuk javítani működési hatékony– ságukat. Ehhez az is hozzátartozik, hogy munkánk végeztével nemcsak egyszerűen „benyújtjuk a számlát”, hanem kapcsolatban maradunk ügyfeleinkkel, és minden ener– giánkat arra fordítjuk, hogy az ő energiafelhasználásukat és költségeiket még tovább csökkentsük.

Ön szerint mivel magyarázható az egyre növekvő igény az energetikai tanácsadásra a vállalati szférában?

Az elmúlt időszak lakossági rezsicsökkentéseiből adódóan az energiaárak állandó témává váltak a médiában, és ez is felhívta a vállalatvezetők figyelmét arra, hogy racionálisabb energiafelhasználással és ener– getikai megoldásokkal költséghatékonyabbá tehető a működés. Az sem mellékes, hogy még mindig érezhetők a gazdasági világválság hatásai, de már meg jelent a fejlődés lehetősége is, ami arra ösztönzi a vállalatokat, hogy minden lehetséges módon növeljék a hatékonyságukat. Az energia– felhasználás csökkentésével úgy érhető el megtakarítás, hogy az a cég működését nem befolyásolja, sőt alkalmanként még javíthatja is a munkakörnyezetet! Ebben segíti a vállalatokat a CYEB komplex energetikai költségcsökkentést elérő megoldásaival.


> Vissza